gaziantep escort
Bugun...

"çete" İLE İLGİLİ HABERLER

Atina’da kanlı pusu! ölenlerin hepsi Türk!
Yunanistan’ın başkenti Atina’da kimliği belirsiz kişilerce yaylım ateşine tutularak öldürülen 6 Türk’ün, elebaşılığını İ..
Konya'da tefeci çetesine operasyon: 5 tutuklama
Konya’da zor durumda kalan insanlara yüksek faizle para verip sonrasında da mal varlığına el koyan tefeci çetesine opera..
Çanakkale'de Anne oğul dolandırıcılık çetesi kurdu 11,5 milyonluk vurgun yaptı!
Çanakkale'de, evlenme vaadi, araç alım satımı ve banka hesap bilgilerinin ele geçirilmesi yöntemleriyle çok sayıda kişid..
Ankara'da suç örgütüne şafak operasyonu: 45 gözaltı
ANKARA'nın Altındağ ve Keçiören ilçelerinde silah ile uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen suç örgütüne şa..
Bursa polisi takip edip izlediği 60 bin aracın içerisinden hırsızları buldu
Bursa'da sahipleri tatildeyken girdikleri evden 50 bin liralık ziynet eşyası çalarken evdeki bebek kamerasına yakalanan ..
Afgan çete liderini Almanya sınırdışı etti, istanbul'da gözaltına alındı!
Almanya'da çok sayıda suça karıştıktan sonra sınır dışı edilen uyuşturucu ve organize çete lideri Sanger Ahmedi ve 4 ada..
Ankara'daki seri cinayetlerin sırrı çözüldü: Baron savaşı
Ankara'da farklı zamanlarda 5 kişinin öldürülmesiyle sonuçlanan cinayet zincirinin altından "baronların güç savaşı" çıkt..
Aydın merkezli 17 ilde 'change çetesi' operasyonu: 7 gözaltı
Aydın başta olmak üzere 17 ilde, çeşitli marka ve modeldeki hurda araçların şase ve motor numaralarını icralık ya da çal..
Ankara Emniyeti'nden iki suç çetesine operasyon: 29 gözaltı
Ankara'ya il dışından getirdikleri yüklü miktardaki uyuşturucuyu ve silahları piyasaya sürerek haksız kazanç elde eden v..
7 milyonluk kaçakçılık şebekesi çökertildi
İstanbul'da tütün kaçakçılığıyla mücadele kapsamında bir şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda, 7 milyon liralık vurgu..
YUKARI