gaziantep escort
Bugun...

"yangın" İLE İLGİLİ HABERLER

Komşu yanıyor! Rodos'tan sonra şimdi de Korfu yanıyor
Yunanistan'da bir hafta önce patlak veren orman yangınları etkisini sürdürüyor. Son olarak Korfu adası üzerinde çıkan ya..
Başkentteki fabrika yangınında 4 kişi dumandan etkilendi
Ankara’da bir mobilya fabrikasında çıkan yangın sebebiyle 4 kişi dumandan etkilendi. Fabrikaya saran alevler, itfaiye ek..
Denizli'de kimya fabrikasında yangın
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, kimya fabrikasında çıkan yangına çok sayıda ekiple müdahale ediliyor.
Denizli'de yangın söndürme helikopteri düştü
İçişleri Bakanlığı, Denizli Çardak'ta meydana gelen helikopter kazasında 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 mürettebatın..
Diyarbakır'da yangın ; can kaybı ve yaralılar var!
Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde 25 katlı binanın 20’inci katında çıkan yangında itfaiye erlerinin de aralarında olduğu..
Hindistan'da binada yangın: 26 ölü, 30 yaralı
Hindistan’ın Delhi şehrindeki Mundka metro istasyonu yakınındaki bir binada çıkan yangında en az 26 kişinin hayatını kay..
Bodrum'da çıkan yangınla ilgili 3 kişi tutuklandı
Muğla'nın Bodrum ilçesinde ağaçlık ve makilik alanda çıkan 2,5 hektar alanın zarar gördüğü yangınla ilgili tutuklanan 3 ..
Bodrum'da orman yangını !
Muğla’nın Bodrum ilçesinde sabah erken saatlerde başlayan orman yangını rüzgarında etkisiyle büyük bir alana yayıldı. ..
Ümraniye'de geri dönüşüm deposunda çıkan yangın elektrik direklerine sıçradı
Ümraniye’de geri dönüşüm deposu olarak kullanılan alanda yangın meydana geldi. Meydana gelen yangında ortaya çıkan patla..
Kastamonu'da bir köy alevlere teslim oldu
Kastamonu’da bir köyde çıkan yangında 7 ev, 7 ahır, 1 cami yanarak kullanılmaz hale geldi. Yangında 12 büyükbaş hayvan t..
YUKARI