gaziantep escort
Bugun...

"türkiye" İLE İLGİLİ HABERLER

 İngilizler Almanya'nın seçim uygulamasını dünyaya  duyurdu: Seçmen katılımını engelliyorlar!
Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Seçim için geri s..
Yunanistan'da gündem Erdoğan'ın mektubu
Türkiye ve Yunanistan'da yaşanan felaketler sonrası Ankara ve Atina arasındaki buzlar hızla eriyor. Birbirine yardım eli..
Ermenistan'ı 2-1 yendik
A Milli Takım, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu ilk maçında deplasmanda Ermenistan'ı 2-1 yendi..
Gürcistan'da ithal Türk ilaçlarının sunni yükseltildiğini açıkladı
Gürcistan Sağlık Bakanlığı yürürlüğe giren ilaç referans fiyatların uygulanmasının ardından bireysel ilaç firmaları ith..
Türkiye ABD'nin GKRY'ye yönelik silah ambargosu kararının kapsamını genişletmesini şiddetle kınadı
Dışişleri Bakanlığı, "ABD’nin Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne (GKRY) yönelik silah ambargosunu kaldırma yönündeki Eylül 202..
Erzurum'da 4.9 büyüklüğünde deprem
Erzurum'un Çat ilçesinde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Ermenistan’da Türkiye tartışması: “Paşinyan, Ankara ne istediyse verdi”
Ermenistan’ın eski Savunma Bakanı Seyran Ohanyan, Türkiye’yle süren normalleşme görüşmelerini yerden yere vurarak Başbak..
Türkiye'nin Pakistan'a yardımları sürüyor
Milli Savunma Bakanlığı, sel felaketinde zarar gören Pakistan’a insani yardım malzemelerini taşıyan beşinci uçağın harek..
İzmir açıklarında peş peşe iki deprem!
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 06.24'te Kuşadası Körfez..
ABD'de Bağımsızlık Gününde kanlı saldırı
ABD’nin Illinois eyaletindeki Highland Park'ta Bağımsızlık Günü kutlamaları sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 5 kiş..
YUKARI