gaziantep escort
Bugun...

"trabzonspor/teknoloji" İLE İLGİLİ HABERLER

 Ankaragücü yarı finalde
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında MKE Ankaragücü, evinde Trabzonspor’u konuk etti. Ev sahibi takım Anka..
Cep telefonlarına büyük zam yolda! Tarih verildi
Ticaret Bakanlığı'nda akıllı telefonlar için yeni düzenlemelere gidildi. Telefonlarda adet başına alınan gümrük ücretler..
Bayraktar TB3 ilk kez görüntülendi
Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar TB3 SİHA (Silahlı İnsansız Hava Aracı), Cumhuriyetimizin ..
Trabzonspor’un yeni başkanı Ertuğrul Doğan
Trabzonspor Kulübü'nde, Ahmet Ağaoğlu'nun ardından yeni başkan belli oldu. Bordo mavili kulübün 18. başkanı, tek aday ol..
Togg'da talep Arz'ı arttırdı; 20 bin sipariş alınacak
Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini 12 binden 20 bine çıkardığını duyurdu. Çekiliş tarihi de bir gün ileri alın..
Trabzonspor şampiyonluk kupasını aldı
Süper Lig'in 2021-2022 sezonunda mutlu sona ulaşan Trabzonspor, şampiyonluk kupasını düzenlenen görkemli törenle aldı. ..
Kupada ilk finalist Kayserispor; Şampiyon Trabzonspor'u yendi
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ikinci karşılaşmasında Kayserispor, sahasında karşılaştığı Trabzonspor’u 4-2'lik skorla..
Trabzonspor Şampiyon! 38 yıllık özlem bitti
Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Trabzonspor, konuk ettiği Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Bordo-mavililer bu s..
Türkiye, Trabzon'a akın ediyor
Spor Toto Süper Lig lideri Trabzonspor, şampiyonluk için geri sayıma geçmiş durumda. Tarihe anlara tanıklık etmek isteye..
AKSUNGUR'a baz istasyonu özelliği kazandırıldı
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii tarafından Orta İrtifa Uzun Havada Kalış (MALE+) sınıfı olarak geliştirilen AKSUNGUR İnsa..
YUKARI