gaziantep escort
Bugun...

"trabzon" İLE İLGİLİ HABERLER

Anadolu jet korkuttu,
İstanbul-Ordu seferini yapan Anadolu Jet’e ait TK7334 sefer sayılı uçak, Ordu-Giresun Havalimanı’na iniş yaptığı sırada ..
Zigana Tüneli açılışa hazırlanıyor
Doğu Karadeniz'i Orta Doğu, Kafkaslar ve İran'a bağlayan tarihi İpek Yolu'nun geçtiği güzergahta dünyanın en uzun 3'üncü..
Türkiye, Trabzon'a akın ediyor
Spor Toto Süper Lig lideri Trabzonspor, şampiyonluk için geri sayıma geçmiş durumda. Tarihe anlara tanıklık etmek isteye..
Boşanma aşamasındaki eşini çay bahçesinde öldürdü
Trabzon'da Azerbaycan uyruklu Turana Umayev (38), parkta çay bahçesinde tartıştığı boşanma aşamasındaki eşi Elvin Umayev..
Trabzon’a yeni havalimanı: “Dolgu genişletilecek, ikinci pist yapılacak”
Uzmanların jeolojik olarak çok hareketli bir alan olması ve Karadeniz'in her yıl 3 milimetre yükselmesi nedeniyle riskli..
Trafik polisini  şehit etmişti, cezaevinde intihar etti!
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde 20 Kasım 2021 tarihinde gece uygulama noktasında durmayarak kullandığı otomobili ile trafi..
CHP İstanbul eski il başkan yardımcısı Büyükdurmuş ile eşi kazada öldü
Trabzon'da, yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp düştüğü fındık bahçesinde ters dönen otomobildeki CHP İstanbul e..
Samsun'da yolcu otobüsü dereye yuvarlandı: 2 ölü, 14 yaralı
Samsun'da, İstanbul'dan Trabzon'a giden yolcu otobüsünün yoldan çıkarak 150 metreden dereye yuvarlandığı kazada 2 kişi h..
Bugün yurtta hava nasıl olacak? 20 Eylül yurtta hava durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer..
Trabzon'da salgında anne adayı ölümleri 7 kat arttı, aşı çağrısı geldi
Trabzon'da pandemi döneminde hamile anne adayı ölümlerinin 7 kat arttığını belirten Sağlık Bilimleri Üniversitesi Trabzo..
YUKARI