gaziantep escort
Bugun...

"tepki" İLE İLGİLİ HABERLER

Vatandaştan Meral Akşener'e ‘kahvaltı' tepkisi
Geçmişte eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile kahvaltı diyaloğu yaşayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşen..
Vatandaş; HDP ile gidersen biz de yokuz, millet de yok
Kırşehir’in Akpınar ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e bir vatandaş, “HDP ile g..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan büyükelçilere Kavala tepkisi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “AİHM bir karar almış. Bu Kavala denilen Soros artığıyla ilgili olarak Türkiye’yi ad..
Vatandaşlardan Ali Babacan'a sert tepki!
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde yaptığı esnaf ziyaretinde hiç beklemediği tep..
Davutoğlu'na tepki: 'Biz seni sevmiştik, ta ki yol arkadaşına ihanet edene kadar'
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kayseri’deki esnaf gezisinde bir vatandaşın, “Biz seni sevmiştik. Ta ki y..
Bahçeli'den  AYM'ye sert Gergerlioğlu tepkisi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Anayasa Mahkemesinin, HDP’li Gergerlioğlu hakkında vermi..
Dışişleri Bakanlığından sert Boğaziçi tepkisi
Dışişleri Bakanlığı, yurt dışındaki bazı çevrelerin Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan olaylara ilişkin yaptıkları açıkla..
Son dakika... Polis aracıyla tur atmıştı! Harekete geçildi
İstanbul Kağıthane'de, adli bir konuyla ilgili ifadesi alındıktan sonra polis otomobilini sürerek tur atan ve bu görüntü..
ABD'nin yaptırım kararına 4 partiden ortak tepki
Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda yapılan açıklamada, “ABD Yönetimi’nin 14 Aralık 2020 tarihinde Türkiye’ye ..
Erdoğan: Peygamber efendimize yapılan saldırılara karşı durmak, şeref meselemizdir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mekke’ye, Medine’ye, Asya’ya, Afrika’ya, Avrupa’ya, tüm dünyaya, tüm alemlere ve tü..
YUKARI