gaziantep escort
Bugun...

"siha" İLE İLGİLİ HABERLER

Hava kuvvetlerine güç katacak AKSUNGUR'lar teslim edildi
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, “Şanlı ordumuzun gök vatandaki gücüne güç katacak yeni neferleri! 2 adet AKSUNGUR ..
Kılıçtaroğlu'na İnce'den mesaj: Amerikalılarla görüşmüş, İHA'lar, SİHA'lara çomak sokuyor
Memleket Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, “Mavi Vatanı, Libya Teskeresini, Azerbaycan’a yardım gönderilmesini ..
Bayraktar TB3 ilk kez görüntülendi
Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar TB3 SİHA (Silahlı İnsansız Hava Aracı), Cumhuriyetimizin ..
Türkiye'nin en büyük savaş gemisi TCG Anadolu'nun teslimat  tarihi belli oldu
Türkiye'nin en büyük savaş gemisi TCG Anadolu'nun yıl sonunda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edilmesi planlanıyo..
Cumhurbaşkanı Erdoğan;  Şimdi herkes İHA istiyor, SİHA istiyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Soçi'de Putin ile yaptığı görüşmede Bayraktar SİHA'ların da gündeme geldiği öğreni..
MSB: Kandil'de 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesine 4 terör örgütü PKK/YPG mensubu, silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile etkisiz hale..
Suudi Arabistan’a 14 İHA ile saldırı
Husiler’in Askeri Sözcüsü Yahya Sari, Husilerin Suudi Aramco petrol şirketine ait Cidde'deki rafineriye ve Riyad, Cidde,..
İlk Aksungur SİHA, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildi
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, ilk Aksungur Silahlı İnsansız Hava Aracı'nın (SİHA) Den..
Ağır silahlı ve tehlikeli: Akıncı SİHA envanterde
"Pantsir-avcısı" Bayraktar TB-2'nin harp sahasında ve uluslararası silah pazarındaki başarısını müteakip, yine Baykar ta..
Türk SİHA'larından rahatsız olup 'yasaklansın' çağrısı yaptılar
Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da yayın yapan ABD merkezli haber kanalı Alhurra News, Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla g..
YUKARI