gaziantep escort
Bugun...

"samsun" İLE İLGİLİ HABERLER

Otel odasındaki küvette ölü bulundu
Samsun'un Atakum ilçesinde 42 yaşındaki erkek, oğlu tarafından kaldığı otelin küvetinde cansız halde bulundu. ..
Samsun'da feci kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Samsun’da pikap ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1’i ağır 6 kişi yaralandı. ..
Uyuşturucu mücadelesine çözüm sunan muhtar, 'zehir taciri' çıktı
Samsun'da 2 yıl önce konuk olduğu bir internet televizyonu programında, uyuşturucu ile mücadele konusunda çözüm öneriler..
Suç örgütü operasyonunda 13 tutuklama, 4 adli kontrol
Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun merkezli Ankara ve İstanbul’da düzenlenen suç örgütü operasyonunda g..
Bankanın açığını buldular bir günde milyarder oldular!
Samsun'da iki kardeş tesadüf eseri mobil bankacılık uygulamasının açığını bulmaları sonucu 70’e yakın işlemle 16 milyar ..
Samsun merkezli Ankara ve İstanbul'da suç örgütü operasyonu: 40 gözaltı
Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun merkezli Ankara ve İstanbul'da düzenlenen suç örgütüne yönelik eş za..
177 kilodan 59 kiloya düştü
Almanya’da yaşayan 27 yaşındaki hemşire Şeyma Burcu Kayacık, Samsun’da olduğu gastrik bypass ameliyatı sonrasında 118 ki..
Cinayet gibi kaza: 2 ölü
Samsun'da bir otomobilin çarpması sonucu yoldan çıkarak refüjdeki ağaca çarpan otomobildeki imam ile yanındaki öğretmen ..
İş merkezinde iki grup arasında silahlı kavga: 2 yaralı
Trabzon'da, bir iş merkezinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada tabancayla vurulan Davut B. (19) ve Ramazan Y. (18..
Songül'ün katili cezaevinde intihar etti
Samsun'da, arkadaşlık kurduğu Songül Değirmenci'yi (44) evinde boğarak öldüren Nami Işık’ın (57), tutuklu bulunduğu ceza..
YUKARI