gaziantep escort
Bugun...

"salgın" İLE İLGİLİ HABERLER

DSÖ'den ülkelere çağrı:
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Covid-19’un yeni mutasyonu Omicron nedeniyle Güney Afrika’ya seyahatlerini askıya alan ülkele..
Avrupa yeniden salgının merkezi mi oluyor
Avrupa ülkelerinde artan korona virüs artışları hükümetleri yeni önlemler almaya yöneltirken, Hollanda’da kısmi kapanman..
Çin’de yeni salgın: Afrika Domuz Vebası
Fransa merkezli Dünya Hayvan Sağlığı Örgütü (OIE), Çin’deki bir domuz çiftliğinde Afrika Domuz Vebası (ASF) salgını oldu..
Rusya'da pandemide ölüm rekoru; 852 can kaybı!
Rusya'da korona virüs salgınında son 24 saatte 852 kişinin hayatını kaybetmesiyle salgının başlangıcından bu yana günlük..
Edirne'de kırmızı alarm: Kan emen sinek bulaştırdı, 8 köyde ‘mavi dil' karantinası başlatıldı
Edirne’de küçükbaş ve büyükbaş hayvanlara kan emen sinekle bulaşan ‘mavi dil’ hastalığı belirtileri görülmesi üzerine 8 ..
Salgında en güvenli yer okul
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, vaka ve yakın temas nedeniyle yüz yüze eğitime ara verilen sınıf sayısının oldukça düşü..
Gürcistan cezaevlerinde koronavirüs paniği!
Ülke genelinde Endişe verici boyutta artan vaka sayıları ceza evlerine sıçradı.
Hindistan'da Covid-19 salgınında can kaybı 400 bini aştı
Hindistan'da korona virüs salgınında son 24 saatte 853 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam ölü sayısı 400 bin 312'ye y..
Kara mantar hastalığı Meksika'ya da sıçradı
İlk olarak Hindistan’da ortaya çıkan, geçtiğimiz günlerde Mısır ve Irak’ta da görülen kara mantar hastalığı Meksika’ya d..
Hindistan'da salgında yeni rekor: Son 24 saatte 414 bin 188 vaka
Hindistan'da korona virüs salgınında son 24 saatte tespit edilen 414 bin 188 vaka ile günlük vaka sayısında bir kez daha..
YUKARI