gaziantep escort
Bugun...

"putin" İLE İLGİLİ HABERLER

Putin'den Tahıl koridoru açıklaması. ücretsiz göndereceğiz
Putin, Afrika'ya tahıl garantisi verdi .Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Afrika ülkelerine Ukrayna'dan temin edemedi..
Rusya'dan Ermenistan'a tehdit gibi uyarı: Çok ciddi sonuçları olur!
Dünyanın gözü kulağı aylardır Ukrayna'dan gelen haberlerde... Savaş son sürat devam ederken Ermenistan'ın UCM hamlesi Mo..
Putin: 'Belarus'a nükleer silah yerleştireceğiz'
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Belarus’a nükleer silah yerleştireceklerini açıkladı.
Rusya Devlet Başkanı Putin: 300 bin ton Rus gübresini gelişmekte olan ülkelere ücretsiz bir şekilde temin etmeye hazırız
Rusya Devlet Başkanı Putin, “Avrupa limanlarında bekletilen 300 bin ton Rus gübresini gelişmekte olan ülkelere ücretsiz ..
Cumhurbaşkanı Erdoğan;  Şimdi herkes İHA istiyor, SİHA istiyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Soçi'de Putin ile yaptığı görüşmede Bayraktar SİHA'ların da gündeme geldiği öğreni..
Türkiye, İran ve Rusya Ortak Bildiri Açıklaması
İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sait İbrahim Reisi, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Türkiye Cumh..
Rusya Devlet Başkanı Putin: “Rusya'daki Müslümanlar uluslararası barışa büyük katkı sağlıyor”
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ramazan Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajda, “Rusya’daki Müslümanlar uluslarara..
Zelenskiy: 'Rus füzelerinin sizin bölgenize ve NATO topraklarına düşmesi an meselesidir'
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Uluslararası Barışı Koruma ve Güvenlik Merkezi’nin Rus roketleri ile vurulduğ..
Kılıçtaroğlu; Paraları İngiltere'ye taşıyorlar
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, saat 21.00'de bir açıklama yapacağını ..
Rusya Devlet Başkanı Putin'den Ukrayna ordusuna darbe çağrısı
Güvenlik Konseyi üyeleri ile toplantı yapan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ordusuna seslenerek hükümete ka..
YUKARI