gaziantep escort
Bugun...

"istifa/tv-medya" İLE İLGİLİ HABERLER

İnce istifa dilekçesini YSK' ya sundu!
Memleket Partisi, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesiyle ilgili dilekçeyi Yüksek Seçim Kurulu’na (..
BTK'dan sosyal ağ sağlayıcılarına yönelik düzenleme
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Türkiye'den günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosya..
Ağıralioğlu'ndan alevi ve kürt açıklaması
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, “Türkiye Cumhuriyeti devletinin devlet başkanlığı mak..
Ve beklenen oldu: İYİ Partili Ağıralioğlu partisinden istifa etti
İyi Parti'de Millet İttifakı ve Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri sonrası muhalif çevrelerde hedef haline gelen İsta..
Ak partinin ağır toplarından Fakıbaba istifa etti!
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti üyeliğinden ve milletvekilliği görevinden istifa ettiğini..
Sosyal medyada yalan habere hapis!
Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonu’nda kabul edildi. ..
Sosyal medyada küfür eden Suriyeli gözaltına alındı
Sosyal medya hesabından ‘ülkelerine dönsünler’ diyen Türk vatandaşlarına küfür eden Suriye uyruklu F.H., Sakarya’da yaka..
TDP lideri Sarıgül: '28 Şubat bir medya darbesidir'
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Başkanı Mustafa Sarıgül, “28 Şubat bir medya darbesidir. O dönemin medya mensupları ‘medya..
Beklenen değişiklik gerçekleşti; Adalet bakanı Gül istifa etti!
Cumhurbaşkanı Kararı ile görevden af talebi kabul edilen Abdulhamit Gül yerine Adalet Bakanlığına Bekir Bozdağ atandı. ..
Ankara'da hastası tarafından bıçaklanan doktor istifa etti
Ankara'da hastası tarafından bıçaklanan asistan doktor Ertan İskender, olayın psikolojik etkilerden dolayı çalışmakta ve..
YUKARI