gaziantep escort
Bugun...

"hakim" İLE İLGİLİ HABERLER

Yargıda '7 milyonluk rüşvet' skandalı!
Yargıda rüşvet skandalının böylesi şoke etti. Diyarbakır'da terör suçundan müebbet hapis cezası alan bir sanık, infazı d..
Yunanistan'a kaçmaya çalışan FETÖ'cü eski savcı ve hakimler yakalandı
Yunanistan’a kaçmaya çalışan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantısı bulunan eski savcı ve beraberindeki 3 hakim, ..
Hakim ve Savcı atamalarına ilişkin karar Resmi Gazetede
Hakimler ve Savcılar Kurulunca, 1008 adli yargı hakim, cumhuriyet savcısı adayı ve 7 idari yargı hakim adayının atanması..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yakında her ilde sulh komisyonlarını devreye alıyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Vatandaşımızın kamu ile uyuşmazlıklarında mahkeme mahkeme dolaşmadan; dilekçeler, b..
Etek boyu ölçen hakime hapis cezası
İstanbul'da duruşma sırasında avukatın eteğinin kısa olduğunu iddia ederek boyunun ölçülmesini isteyen ve aynı gün içeri..
Hakim koronadan hayatını kaybetti, 6 aylık bebeği yoğun bakımda
Bursa Adliyesinde görevliyken korona virüse yakalanıp bir süredir de tedavi gören 6 aylık hamile kadın hakim hayatını ka..
Yargıda 'Devlet Bahçeli' gerilimi: Normal Türk vatandaşlarından hiçbir ayrıcalığı yok
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ifadesini mağdur sıfatıyla almak için Ankara’ya yazı gönderen mahkemeye, Ankara’dak..
Ankara'da FETÖ şüphelisi 44 hakim ve savcı hakkında gözaltı kararı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2011 yılı Avukatlıktan Hakim/Savcılığa geçiş sınavında FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üye..
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı CHP'li Sağlar hakkında soruşturma başlattı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca CHP'li Fikri Sağlar hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan ..
Son dakika: 9 hakim-savcıya FETÖ’den uzaklaştırma kararı!
Hakimler ve Savcılar Kurulu 2. Dairesi, 9 hakim-savcının göreve devamının yargı erkinin güvenilirliğine zarar vereceği k..
YUKARI