gaziantep escort
Bugun...

"göçmen" İLE İLGİLİ HABERLER

Bakan Akar: Deprem sonrası 60 bin Suriyeli geri döndü
Bakan Akar: Deprem sonrası 60 bin Suriyeli ülkesine geri döndü dedi.
Düzensiz göçmenler sınır dışı ediliyor
Türkiye'ye yasa dışı yollarla girerken, yakalanan 227 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen Malatya’dan ülkelerine gönderil..
Bulgaristan'dan göçmenlere insanlık dışı muamele: Donmak üzereyken bulundular
Yasa dışı yollardan Bulgaristan'a giren göçmenlere yönelik uygulanan insanlık dışı muamele bir kez daha gün yüzüne çıktı..
Ege Denizi'nde yine aynı görüntü ve insanlık dışı uygulama
Yunanistan, Ege Denizi'nde kadın ve çocukların da aralarında olduğu düzensiz göçmenleri acımasız şekilde Türk kara sular..
Belarus-Litvanya sınırında göçmenlere köpekle müdahale
Belarus-Polonya sınırında Avrupa’ya göçme arayışındaki göçmenler, kurdukları kampta beklemeye devam ederken zaman zaman ..
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan AB'ye
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Belarus-Polonya sınırında yaşanan göçmen krizinde Avrupa Birliği'ni (AB) çifte sta..
Göçmenler Polonya sınır kapısına dayandı
Belarus-Polonya sınırında Avrupa'ya göçme arayışındaki kişiler, kurdukları kampı terk ederek, toplu şekilde sınır geçiş ..
Polonya-Belarus sınırındaki göçmen krizi devam ediyor
Belarus-Polonya sınırındaki göçmen krizi nedeniyle Belarus Savunma Bakanlığı, Polonya’nın askeri ataşesini Savunma Bakan..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye kimsenin kapı kulu değildir
Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in açıklamalarına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye kimsenin bu noktada ka..
Yunanistan Başbakanı Miçotakis: Erdoğan’la hemfikiriz
Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, olası bir göç dalgasına karşı Türkiye'nin önemli bir ortak olduğunu belirterek ..
YUKARI