gaziantep escort
Bugun...

"diyarbakır/teknoloji" İLE İLGİLİ HABERLER

Cep telefonlarına büyük zam yolda! Tarih verildi
Ticaret Bakanlığı'nda akıllı telefonlar için yeni düzenlemelere gidildi. Telefonlarda adet başına alınan gümrük ücretler..
Bayraktar TB3 ilk kez görüntülendi
Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar TB3 SİHA (Silahlı İnsansız Hava Aracı), Cumhuriyetimizin ..
Togg'da talep Arz'ı arttırdı; 20 bin sipariş alınacak
Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini 12 binden 20 bine çıkardığını duyurdu. Çekiliş tarihi de bir gün ileri alın..
Diyarbakır'da yangın ; can kaybı ve yaralılar var!
Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde 25 katlı binanın 20’inci katında çıkan yangında itfaiye erlerinin de aralarında olduğu..
Yargıda '7 milyonluk rüşvet' skandalı!
Yargıda rüşvet skandalının böylesi şoke etti. Diyarbakır'da terör suçundan müebbet hapis cezası alan bir sanık, infazı d..
Ölen hastanın yakınları sağlık çalışanlarına saldırdı; polisin silahı patladı!
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde elektrik çarpması nedeniyle vefat eden hastanın yakınları, hastaneye gelerek olay çıkardı. ..
AKSUNGUR'a baz istasyonu özelliği kazandırıldı
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii tarafından Orta İrtifa Uzun Havada Kalış (MALE+) sınıfı olarak geliştirilen AKSUNGUR İnsa..
Taciz iddiası cinayetle bitti; Parkta çocukları taciz ettiği ileri sürüldü
Diyarbakır’da parkta oturan kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddiasıyla Ergün Arslan’ı (35), bıçaklayarak öldürmek suçu..
Elektrikli araçlara yönelik Şarj Hizmeti Yönetmeliği yayımlandı
Elektrikli araçlara elektrik enerjisi temininin sağlandığı şarj ünitesi ve istasyonlarının kurulması, şarj ağı ve şarj a..
Bayraktar AKINCI B TİHA gökyüzüyle buluştu
Baykar'dan yapılan açıklamaya göre, Bayraktar AKINCI TİHA’nın 2 X 750 HP olmak üzere toplam 1500 HP’ye sahip olan B mo..
YUKARI