gaziantep escort
Bugun...

"diyarbakır/dunya" İLE İLGİLİ HABERLER

Makron, emeklilik reformunu geri çekmeyeceğini açıkladı
Fransa'da hükümetin, tartışmalı emeklilik reformunu, ülkenin birçok kentindeki grev, kitlesel protesto ve yaşanan şiddet..
Tahıl koridoru anlaşmasına göre 4 gemi daha Ukrayna limanlarından ayrıldı
Türkiye'de 22 Temmuz'da imzalanan tahıl koridoru anlaşmasına göre 4 gemi daha Ukrayna'nın Odessa ve Çernomorsk limanları..
Diyarbakır'da yangın ; can kaybı ve yaralılar var!
Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde 25 katlı binanın 20’inci katında çıkan yangında itfaiye erlerinin de aralarında olduğu..
Yargıda '7 milyonluk rüşvet' skandalı!
Yargıda rüşvet skandalının böylesi şoke etti. Diyarbakır'da terör suçundan müebbet hapis cezası alan bir sanık, infazı d..
Ölen hastanın yakınları sağlık çalışanlarına saldırdı; polisin silahı patladı!
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde elektrik çarpması nedeniyle vefat eden hastanın yakınları, hastaneye gelerek olay çıkardı. ..
Macron oyların yüzde 57,60‘ını alarak yeniden Cumhurbaşkanı seçildi
Fransa’da sandık çıkış anketlerine göre mevcut Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron oyların yüzde 57,60‘ını alarak yeniden Cumh..
Milli eskrimci Aleyna Ertürk'ten altın madalya
Dubai’de devam eden Gençler ve Yıldızlar Dünya Eskrim Şampiyonası’nda bugün yıldız kızlar epede mücadele eden milli eskr..
Taciz iddiası cinayetle bitti; Parkta çocukları taciz ettiği ileri sürüldü
Diyarbakır’da parkta oturan kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddiasıyla Ergün Arslan’ı (35), bıçaklayarak öldürmek suçu..
Piyasalar merakla bekliyordu, Fed faiz kararını açıkladı
ABD Merkez Bankası (Fed), beklentilere paralel olarak faizi 25 baz puan artırdı. Fed, 3 yıl sonra ilk kez faiz artışına ..
Diyarbakır'da kuzen cinayeti
Diyarbakır'da, Erhan Arslan (35), alacak meselesinden aralarında anlaşmazlık bulunan kuzenleri A.K. (19) ve M.K. (20) ta..
YUKARI