gaziantep escort
Bugun...

"denizli" İLE İLGİLİ HABERLER

Denizli'de kimya fabrikasında yangın
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, kimya fabrikasında çıkan yangına çok sayıda ekiple müdahale ediliyor.
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde krom madeninde göçük meydana geldi
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde krom madeninde meydana gelen göçükte 1 operatör hayatını kaybederken, ekipte bulunan 16 m..
2021'in çözülemeyen tek cinayeti Denizli'de
İçişleri Bakanlığı'nca polis sorumluluk bölgesinde 2021'de işlenen 1468 cinayetten 1467'sinin aydınlatıldığı, çözülemeye..
Genç kız apart daşrede hayatını kaybetti;ölümü şüpheli bulundu!
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, iki arkadaşıyla birlikte apart dairede kalan ve aniden fenalaşan güzellik merkezi çalış..
Kar altında antik havuz keyfi
Denizli'de UNESCO'nun Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan, travertenleriyle ünlü Pamukkale'de kar yağışı etkili old..
Denizli'de görüntülendi; belgesel tadında
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Denizli Şube Müdürü ekipleri tarafından yaban hayvanları için yemleme çalış..
AK Parti'li Cahit Özkan, ekonomi gündemini değerlendirdi
TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, kur tehdidiyle paradan para ve faizle para kazanan ..
Denizli'de derneğe kumar baskını!
Denizli’de bir iş hanının 5.'ci katında faaliyet gösteren Kader Mahkumları Derneği'ne yapılan baskında, kumar oynarken s..
İstanbul'dan gelen uçak Antalya'ya 6 saatte inebildi
Antalya’da etkisini gösteren şiddetli yağış ve fırtına hava ulaşımını da etkiledi. İstanbul-Antalya seferini yapan bir y..
Kadir İnanır acil ameliyata alındı
Muğla’dan beyin damarında pıhtı atması sonucu Denizli’ye sevk edilen Kadir İnanır, klinik seyrinde sapma gözlenmesi üzer..
YUKARI