gaziantep escort
Bugun...

"aile" İLE İLGİLİ HABERLER

Tartıştığı eşi ve oğlunu tabancayla öldürdü
Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde çiftçi Ömer Sevimli (51), evde tartıştığı eşi Ayşe Sevimli (48) ve oğlu Mehmet Sevimli’yi ..
Cinnet getirdi;Anne ve babasını öldürüp intihar etti
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde meydana gelen olayda henüz belirlenemeyen bir neden ötürü cinnet getiren genç, anne ve babas..
Manisa'da korkunç cinayet!
Manisa’nın Kula ilçesinde cinnet getiren genç kadın birlikte yaşadığı babasının boğazını kesti. Ablasının yanında gidere..
Konya'da aile katliamı, 7 kişi öldürüldü
Konya’nın Meram ilçesinde aynı aileden 7 kişi evlerinde vahşice öldürüldü. Silahlı saldırı sonucu öldürülenlerin yakınla..
Sağlık Bakanlığınca aile hekimliklerine kayıtlı aşısız kişi kalmaması hedefleniyor
Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19'la mücadele kapsamında aile hekimliklerine kayıtlı aşı olmamış hiçbir vatandaşın kalmaması..
Tosuncuk'un avukatı: Henüz ifade vermedi
Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın Avukatı Fatih Kuş, ailesinin baskısıyla teslim olduğu iddialarını yalanladı, henüz ifad..
İki aile arasında silahlı kavga: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle akraba iki aile arasında çıkan silahlı kavgada ilk belirlem..
 İçişleri Bakanlığı tam kapanmada merak edilenleri açıkladı
İçişleri Bakanlığı, tam kapanma uygulamasına ilişkin yayımladığı genelge hakkında en çok sorulan sorulara eklemeler yapt..
Gürcistan'da cinayet; kardeşini öldürdü!
Gürcistan kobuleti'de meydana gelen olayda abi kardeşini öldürdü.
Ankara'da Aile hekimi ve hastasına uyuşturucudan gözaltı
Ankara'da aile hekimi Ö.A.E. (50) hastası Gökhan D. ile birlikte 'uyuşturucu ticareti yapma ve sağlama' suçundan gözaltı..
YUKARI