gaziantep escort
Bugun...



İsrail ülke çapında protesto edildi!

Sivil Toplum Kuruluşu (STK) üyeleri ve vatandaşlar, İsrail'in, Mescid-i Aksa ve Doğu Kudüs'te Filistinlilere yönelik saldırılarını Beşiktaş'taki İsrail Başkonsolosluğu önünde protesto etti. Öte yandan Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde de İsrail'in Mescid-i Aksa'da Filistinlilere yönelik saldırıları protesto edildi.

facebook-paylas
Tarih: 12-05-2021 08:41

İsrail ülke çapında protesto edildi!

İSTANBUL'DA İSRAİL PROTESTOSU

İstanbul’da binlerce kişi Türk ve Filistin bayraklarıyla Beşiktaş'taki İsrail Başkonsolosluğu önünde toplandı. Bayrak ve pankartlarla konsolosluk önüne gelen vatandaşlar, sloganlar atarak İsrail'e tepkilerini gösterdi. Protesto gösterisi sırasında polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldıkları görüldü.


Fatih Vatan Caddesi'nde bir araya gelen STK üyeleri ve vatandaşlar da, Filistinlilere yönelik saldırı gerçekleştiren İsrail'i protesto amacıyla araçlarıyla konvoy yaparak İsrail'i protesto etti. Araçlarına Türk ve Filistin bayrakları asan sürücüler, yol boyunca korna çalarak İsrail aleyhine sloganlar attı. İdris TİFTİKCİ-Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL,(DHA)

TIR SÜRÜCÜLERİNDEN İSRAİL PROTESTOSU

 

İsrail'in Mescid-i Aksa ve Doğu Kudüs'te Filistinlilere yönelik saldırıları TIR sürücüleri tarafından, konvoy yapılarak protesto edildi. Polis ekiplerinin güvenlik önlemleri aldığı konvoya çok sayıda TIR katıldı. TEM Otoyolu, Edirne istikametinde seyreden TIR'ların, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü geçmelerine polis ekipleri tarafından izin verilmedi. Kavacık ayrımından Ankara istikametine yönlendirilen TIR'lar Yavuz Sultan Selim Köprüsü ayrımında toplanmalarının ardından dağıldı. Konvoy sebebiyle TEM Otoyolunda trafik yoğunluğu oluştu.  Çağrı ÇALIŞKAN / İSTANBUL,(DHA)


İSRAİL'İN MESCİD-İ AKSA'YA YÖNELİK SALDIRILARI ÇORLU'DA PROTESTO EDİLDİ

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, İsrail'in Mescid-i Aksa'da Filistinlilere yönelik saldırıları protesto edildi.

İsrail'in Mescid-i Aksa ve Gazze’de Filistinlilere yönelik saldırıları Çorlu’da protesto edildi. Atatürk Meydanı'nda toplanan sivil toplum örgütleri ellerinde Türk ve Filistin bayrakları taşıdı. İsrail aleyhine sloganlar atılan protestoya katılanlar sık sık sosyal mesafe kuralı konusunda uyarıldı.

Yapılan konuşmaların ardından Kur'an-ı Kerim okundu. Kalabalık daha sonra dağıldı. Mehmet YİRUN/ÇORLU




Kaynak: DHA

Bu haber 306 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI