gaziantep escort
Bugun...



İbrahim Tatlıses yeniden aday adayı oldu

71 yaşındaki ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimler için AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

facebook-paylas
Tarih: 28-03-2023 20:58

İbrahim Tatlıses yeniden aday adayı oldu

14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler için milletvekili adayı ve aday adayı olmak için partilere başvurular sürüyor.

Daha önce AK Parti'den dört kez aday adaylığı başvurusu olan İbrahim Tatlıses, yeniden AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için başvuruda bulundu. Tatlıses aday adaylığı başvuru belgelerini AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'na teslim etti.



"SİZİN NEZDİNİZDE SÖZ VERİYORUM"

Aday olduktan sonra ilk açıklamasını yapan Tatlıses ''Urfa'ma hizmet için varım. 50 kere aday adayı oldum, Urfa'm için bir 100 defa daha olurum. Benim gayem Şanlıurfa’nın sorunlarını çözmek. Şanlıurfa’ya hizmet etmek. Şanlıurfa siyasetine yeni bir soluk getirmek. Anlayacağınız hep Şanlıurfa hep Şanlıurfa diyorum. Yine diyorum ben Şanlıurfa’ya hizmet soluğu getireceğim sanatta Şanlıurfa’ya hizmetim belidir. Şimdi siyasi hizmet getirmeye talibim. Eğer Şanlıurfalı hemşerilerim beni bu göreve laik görürlerse, bende şahsım adına hiç bir hemşehrimini yarı yolda bırakmayacağım. Sizin nezdinizde söz veriyorum. Şanlıurfa’ma güzel eserler ve güzel hizmetler bırakmak istiyorum. Şanlıurfa’nın sorunlarını cesurca dile getireceğim.'' dedi.




Bu haber 177 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI