gaziantep escort
Bugun...



Gürcistan Sarp sınır kapısında geçişler neredeyse durdu!

Sınır komşumuz Gürcistan'a giriş ve çıkışların en yoğun olduğu Sarp sıınır kapısında geçişler neredeyse durma noktasında.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-01-2021 18:45:39 Tarih: 27-01-2021 18:21

Gürcistan Sarp sınır kapısında geçişler neredeyse durdu!

Sınır komşumuz Gürcistan'a giriş ve çıkışların en yoğun olduğu Sarp sıınır kapısında geçişler neredeyse durma noktasına geldi. Pandeminin başlangıcından itibaren sınır kapısı konusunda sert tedbirler alan ülkelerin başında Gürcistan gelmektedir. Salgının başlangıcından itibaren sınır kapılarını ve hava yolunu hiç açmayan Gürcistan tüm zorluklara rağmen kapılarda bir gevşeme yapmadı. Sadece lojistik e taşımacılık hizmetlerine müsade eden ülke kendi vatandaşlarınada yurt dışına çıkışlarına izin vermiyor.

Yurt dışına gitmek isteyen Gürcü vatandaşları sadece geçerli sebepler sunarak ve bunları resmi olarak ispatlamak sureti ile çıkışlarına izin verilebilmekte. Gitmek istenen ülkenin resmi makamlarınca onaylanmış istek belgesinin Gürcü makamlarca kabul edilip onaylanmasından sonra yurtdışına çıkışlarına izin verilmekte.

İşte bu sebeplerden dolayı normalde çok yoğun olan Sarp sınır kapısında son günlerde neredeyse geçişler durma noktasına gelmiş durumda.



HABER VİDEOSU





Kaynak: GUNCELHABERR

Bu haber 2409 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI