gaziantep escort
Bugun...



Gürcistan'a geçmeye çalışan 3.000 kişi tutuklandı!

1 Ocak'tan 1 Nisan'a kadar 3.000 kişi Gali'yi geçmeye çalıştıkları için tutuklandı.

facebook-paylas
Tarih: 20-04-2021 11:20

Gürcistan'a geçmeye çalışan 3.000 kişi tutuklandı!

Abhazya işgal rejiminin devlet medyasına göre Apsnipress , 1 Ocak 2021'den 1 Nisan 2021'e kadar "sınırı yasadışı olarak geçmeye teşebbüs", yani Gürcistan tarafından kontrol edilen bölgeye geçmeye çalışan çok sayıda gürcü tutuklandı.

Apsnipress, fiili cumhuriyetin Güvenlik Servisi Başkan Yardımcısı Rustam Lapitov'un  , Abhazya'daki Güvenlik Servisi, gümrük, Gali bölge liderliği ve Rus FSB işgal misyonu arasındaki bir toplantıda kamuoyuna açıkladığını yazıyor .

Ona göre, "Enguri kontrol noktasının bakımı teknik olarak yapıldı ve Abhaz ve Rus sınır muhafızlarının, özellikle Enguri hidroelektrik santralindeki yönlendirme tünelinin onarımında yer alan kamyonları etkin bir şekilde kontrol etmelerine izin verdi."  

Gali sakinlerinin, koronavirüsün yayılmasıyla bir yıl önce işgal rejimi tarafından Gürcistan kontrolündeki bölgeye taşınmaları yasaklandı. 

Emeklilik veya diğer ihtiyaçlar için Gali sakinleri Enguri Nehri'nden Zugdidi'ye geçmeye çalışır, bu da hayatlarını ve sağlıklarını tehlikeye atıyor.




Kaynak: Formula News

Bu haber 1725 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI