gaziantep escort
Bugun...



Etçi kuzenlerin et savaşında kan aktı! Kuzenine kurşun yağdırdı

İSTANBUL'da et sektöründe faaliyet gösteren kuzenlerin kavgasında kan döküldü. Serdar Can, kendisi gibi et mağazaları bulunan kuzeni Fadıl Can’ı kurşun yağmuruna tuttu. İkili arasındaki gerilimin nedeni Fadıl Can’ın şubesinin bulunduğu semtte kuzeninin de şube açmasıydı.

facebook-paylas
Tarih: 12-05-2021 09:09

Etçi kuzenlerin et savaşında kan aktı! Kuzenine kurşun yağdırdı

İstanbul'da perakende ve toptan et satış sektöründe şubeleşme birkaç firmanın önayak olması ile gelişti. Kapanan Şalvarlı Et’in yanı sıra Diyarbakırlı Can Et de sektörün önemli oyuncusu konumundaydı. Birkaç yıl öncesine kadar 30’u aşkın şubesi olan Can Et’te yaşanan mali sorunlar, şirketin küçülmesine yol açtı.

 

'Güneşli'de şube açma'

Dikkat çeken olay ise önceki akşam yaşandı. Marka ve Sözet markası ile perakende et satışı yapan mağazaları bulunan Serdar Can ile Nercan Et mağazalarının sahibi kuzeni Fadıl Can arasında tartışma yaşanmaya başladı. İki kuzen arasındaki gerilimin gerisinde ise, Fadıl Can’ın Bağcılar Güneşli’de açmaya hazırlandığı şube oldu. İddiaya göre, Serdar Can aynı bölgede kendisinin de şubesi olduğunu belirterek, Fadıl Can’ın Güneşli’de şube açmasına karşı çıktı.

Üç kurşun isabet etti

Taraflar arasında yaşanan gerilim silahlı saldırıya dönüştü. Serdar Can ve beraberindeki 4 kişi önceki akşam Fadıl Can’ın Güneşli’deki şubesine gitti. İki kuzen arasında kavga çıktı. Dakikalar sonra silahlar ateşlendi. Serdar Can kuzenine doğru üç el silah sıktı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Fadıl Can yere yığıldı. Kurşunlardan biri de Can’ın bir çalışanına isabet etti.

Olay sonrası Serdar Can ve beraberindeki kişiler kaçarken, Fadıl Can ve çalışanı hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olaya ilişkin polisin, Serdar Can ile beraberindekileri yakalamaya yönelik çalışması ise sürüyor.

Saldırı açılış günü gerçekleşti

Serdar Can, kuzeni Fadıl Can’ın, kendi mağazasının da bulunduğu Güneşli’ye şube açmasına karşı çıktı. Serdar Can, önceki gün beraberindeki 4 kişi ile Güneşli’deki şubenin önüne gidip kuzeni Fadıl Can’ı kurşun yağmuruna tuttu.




Kaynak: İnternethaber

Bu haber 357 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI