gaziantep escort
Bugun...



Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç ifade verdi

Eski milli takım futbolcusu Emre Aşık'ın avukatı Funda Sadıkahmet'i tehdit ettiği iddiasıyla, hakkında çıkarılan yakalama kararı kapsamında, dünn gözaltına alınan Yağmur Sarnıç, Bakırköy Adliyesi'nde ifade verdi. İki ayrı mahkemede Avukat Funda Sadıkahmet'e karşı 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından yargılanan Sarnıç, ifadesinde suçlamaları kabul etmediğini, iftiraya uğradığını ileri sürdü. Sarnıç, 'Resmi belgede sahtecilik' suçundan da savcılıkta ifade verdi. Adliyeden ifadesini verdikten sonra

facebook-paylas
Tarih: 01-09-2022 11:06

Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç ifade verdi

Eski futbolcu Emre Aşık, 3 çocuğunun annesi Yağmur Sarnıç'a açtığı ve yaklaşık 2.5 yıl süren çekişmeli boşanma davasında, mahkeme geçtiğimiz yıl Eylül ayında boşanma kararı verdi. Mahkeme kararı istinafta henüz karara bağlanmadı. Emre Aşık'ın avukatı Funda Sadıkahmet, boşanma süreci devam ederken Yağmur Aşık'ın kendisini arayıp hakaret ve tehditlerde bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. İki ayrı mahkemede yapılan yargılamalara katılmayan Sarnıç hakkında, yakalama kararı çıkartıldı. Sarnıç, bugün Küçükçekmece'de polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülen Yağmur Sarnıç'ın biri kesinleşmiş hapis cezası olmak üzere, 7 farklı suçtan yakalama kararı olduğu ortaya çıktı.

3 SANİYELİK GÖRÜŞMEDE TEHDİT VE HAKARET ETMEM MÜMKÜN DEĞİL"

Bakırköy Adalet Sarayı'na getirilen Sarnıç, ilk olarak 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından yargılandığı 46. Asliye Ceza Mahkemesi'nde ifade verdi. Sarnıç "Funda Sadıkahmet benim eski eşim Emre Aşık'ın avukatıdır. Hepsi müştekinin asılsız iddialarından ibarettir. Suçlamaları kabul etmiyorum. Hakaret ve tehdit içerikli söylemlerde bulunmadım. Ben sadece Funda Sadıkahmet'i eski eşim Emre'nin beni aramasını istediğim için aradım. Emre beni engellediği için Funda'yı aradım. Yaptığımız 3 saniyelik görüşmede, belirtilen tehdit ve hakaretleri söylemem mümkün değildir. Tarafıma iftira atılmaktadır" dedi.

Yine avukat Sadıkahmet'e karşı 'Tehdit' suçundan yargılandığı 32. Asliye Ceza Mahkemesi'nde de ifade veren sanık Sarnıç, 'Kendisiyle hiçbir şekilde yan yana gelmedim, konuşmadım, muhattap olmadım, bana iftira atıyor. Kendisi eski eşimin avukatı olduğu için, bana husumet besliyor" diye konuştu. Verdiği ifadelerin ardından her iki mahkemede de sanık Aşık, hakkında çıkarılan yakalama kararı kaldırıldı. Sarnıç 'Resmi Belgede Sahtecilik' suçundan da savcılıkta ifade verdikten sonra, hakkındaki diğer dosyalar için farklı adliyelere sevk edildi. 

 
 
 

 

Eski futbolcu Emre Aşıkın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç ifade verdi

 

"İYİ ÇEKİN, EVİME GİDİYORUM"

Sarnıç, mesai saati bitiminde olduğu için nöbetçi mahkemeye ifade verdi. Duruşma salonundan gülerek çıkan Sarnıç, görüntü alan basın mensuplarına "Kızlar iyi çekin iyi çekin, evime gidiyorum" dedi. Sarnıç, açıklama yapmak isteyip istemediğini soran gazetecilere "Sizinle konuşmayacağım sakız gibi yapışıyorsunuz. Hala çekiyorlar, sizin sayenizde kendimi Hollywood starı gibi hissediyorum. Teşekkür ederim. Reklamımı iyi yapın. Hevesiniz kursağınızda kaldı biliyorum" diye yanıt verdi. Sarnıç, daha sonra polislerle birlikte dışarı çıkıp adliyeden ayrıldı.

 

Eski futbolcu Emre Aşıkın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç ifade verdi

 

İDDİANAMEDEN

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 46. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın iddianamesinde, sanık Yağmur Sarnıç'ın müşteki Sadıkahmet'e karşı sarf ettiği sözlere yer verildi. Sadıkahmet'e "Ben Yağmur Sarnıç. O Emre'ye söyle benimle anlaşsın. Bu dava bitti, çocuklarımı da getirsin, sonra olacaklardan ben sorumlu değilim. Size yarına kadar müddet, siz bilirsiniz" şeklinde sözler söylediği belirtilen iddianamede, 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından toplamda 9 aydan 4 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Yağmur Sarnıç, 32. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 'Tehdit' suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanıyor.

 
 
 

 

Eski futbolcu Emre Aşıkın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç ifade verdi



Kaynak: DHA

Bu haber 199 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI