gaziantep escort
Bugun...



Elindeki silahı aldım, belindeki silahla vurdu

Sarıyer'de erkek arkadaşının abisinin karısı tarafından yüzünden vurulan kadın, "Elindeki silahı aldıktan sonra diğer silahla beni vurdu" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 08-05-2022 15:20

Elindeki silahı aldım, belindeki silahla vurdu

Sarıyer Çayırbaşı Mahallesi'ndeki olay geçtiğimiz perşembe günü gece saatlerinde meydana geldi. Ece Erdoğan (38), erkek arkadaşının abisinin eşi  Sevtap G. (25) tarafından yüzünden vuruldu. Yaralı Ece Erdoğan hastaneye kaldırılırken Sevtap G. yakalandı.

Hastanede tedavisi süren Ece Erdoğan yaşananları anlattı. Ece Erdoğan, bir süre sonra evleneceği  Sercan G.'nin teyzesi ile kavga edip yaralanması üzerine Çayırbaşı Mahallesi'ne geldiğini anlattı. Yolda karşılaştığı erkek arkadaşının abisinin eşi Sevtap G. ile aralarında tartışma çıktığını belirten Ece Erdoğan, " Elinde silah vardı, silahı elinden aldım. Elindeki silah erkek arkadaşıma aitti. Onu aldıktan sonra belindeki diğer silahla yüzüme ateş açtı. Sonrasında saldırmaya devam etti" dedi.

Sarıyerde yüzünden vurulan kadın konuştu; Elindeki silahı aldım, belindeki silahla vurdu

Daha önce de Sevtap G. ve ailesinin saldırılarına maruz kaldığını belirten Ece Erdoğan, "Elindeki silahı alınca sinirlenerek bana saldırdı. Saçlarımı çekti, kollarımı ısırdı. Kaçmak isterken suratıma doğru ateş etti" diye konuştu. Düştükten sonra Sevtap G.'nin vurmaya devam ettiğini belirten Erdoğan, "Bunu yapabileceği hiç aklıma gelmezdi" şeklinde konuştu.

 

Ece Erdoğan'ın bir süre sonra evleneceği Sercan G. ise, "Teyzemle kavga ettim. Evin içinde kafama demirle vurdular. Sonra Ece gelmiş. Ona saldırmışlar. Bunu yapan abimin karısı. Sonuna kadar şikayetçiyiz" diye konuştu.

Bu arada Sevtap G. yakalanarak gözaltına alındı. İfadesinin alınmasının ardından “kasten yaralama" suçundan adli işlem yapılan Sevtap G. adliyeye sevk edildi. Sevtap G., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Sarıyerde yüzünden vurulan kadın konuştu; Elindeki silahı aldım, belindeki silahla vurdu



Kaynak: DHA

Bu haber 127 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI