gaziantep escort
Bugun...



Danimarka-Finlandiya maçında Christian Eriksen’in kalbi durdu

Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan EURO 2020 B Grubu maçında yıldız futbolcu Christian Eriksen'in kalbi durdu. Maç ertelendi. UEFA ve Danimarka Futbol Federasyonu yıldız futbolcunun sağlık durumu hakkında ilk açıklamayı yaptı. Karşılaşmanın TSİ 21:30'da kaldığı yerden devam edeceği belirtildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-06-2021 21:20:09 Tarih: 12-06-2021 21:10

Danimarka-Finlandiya maçında Christian Eriksen’in kalbi durdu

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) B Grubu maçında Danimarka, Finlandiya ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada bir anda yere yığılan Danimarka’nın yıldız futbolcusu Christian Eriksen’in kalbi durdu.

Maçta 43. dakika oynanırken gelişen Danimarka atağında Christian Eriksen, taç çizgisine yakın bir yerde bir anda yere yığıldı. Mücadelenin hakemi oyunu durdurarak futbolcunun yanına koştu ve hemen sağlık ekiplerini sahaya davet etti. 15 saniye içinde Christian Eriksen’in yanına gelen sağlık ekibi, oyuncuya kalp masajı yapmaya başladı. Öte yandan takım arkadaşları da 29 yaşındaki futbolcunun etrafında bir çember oluşturdu.

EURO 2020 B Grubu'nda oynanan Danimarka- Finlandiya maçında tüm dünyayı üzen bir olay yaşandı. Maçın 42. dakikasında aniden yere yığılan Danimarka'nın yıldızı Christian Eriksen'in kalbi durdu.

Hastaneye kaldırıldı

Sağlık ekipleri Eriksen'e saha içinde kalp masajı yaparken yıldız futbolcu daha sonra hastaneye kaldırıldı. UEFA'nın yaptığı açıklamada da Danimarka-Finlandiya maçı ertelendi

Sevindiren kare
Fenalaşan Christian Eriksen'in hastaneye kaldırılırken oksijen maskesinin takılı ve bilincinin açık olduğu görüldü.

Öte yandan herkesi üzen bir görüntü daha ekranlara yansıdı. Eriksen'in eşi Sabrina Kvist Jensen'in ekranlara gelen görüntüsünde ağladığı görüldü. Eski Fenerbahçeli futbolcu Simon Kjaer ve Leicester City'nin kalecisi kasper schmeichel genç kadını teselli etti. Futbolseverler ise sosyal medyadan da Eriksen'e iyi dileklerini yolladı.

Danimarka Futbol Federasyonu da Eriksen'in uyandığını ve tetkiklerin sürdüğünü duyurdu.

 



Kaynak: Sözcü

Bu haber 431 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI