gaziantep escort
Bugun...



Bitcoin çöktü, kripto parada deprem !

Kripto para piyasalarındaki deprem sürüyor. Bitcoin Aralık 2020'den bu yana ilk kez 20 bin doların altına geriledi. Ether de 1.000 doların altını gördü. Bitcoin Kasım ayında gördüğü zirveden bu yana yüzde 70 gerileme gösterdi.

facebook-paylas
Tarih: 18-06-2022 11:48

Bitcoin çöktü, kripto parada deprem !

Kripto varlık piyasasında sıkılaşma baskısı ve devam eden De-Fi krizi ağır tahribat yaratmaya devam ediyor. Fed'in sıkılaşma döngüsüne yönelik fiyatlamalarla hafta içinde 20 bin dolar sınırına dayanan Bitcoin, bu sınırı da aşağı yönlü kırdı.

Böylelikle Aralık 2020'den bu yana ilk kez Bitcoin'de 20 bin doların altı görüldü. Kripto varlık piyasasının önemli para birimlerinden olan Ether de 1.000 doların altına geriledi.

 

Kripto piyasası küresel riskli varlıklar piyasalarıyla paralel şekilde Fed ve diğer merkez bankalarının sıkılaşma adımları dolayısıyla düşüş ivmesine girmişti.

Profesyonel yatırımcılar birbirini hedef alıyor
Kripto para fiyatları sert şekilde düşerken, profesyonel yatırımcılar eskisi kadar kolay kâr elde edilemeyen piyasada kazançlarını artırmak için birbirlerini hedef almaya başladılar.

'Köpek balıkları' yüksek kaldıraçlı oynuyor!
Sushi De-Fi Borsasında Omakase anonim ismiyle bilinen bir kullanıcı verdiği röportajda birçok köpek balığı yatırımcının işlemleri kayıt altına alan blok zincirleri araştırarak özellikle yüksek kaldıraçla oynayan diğer yatırımcılar hakkında bilgi edinmeye çalıştığına dikkat çekti.

Sonrasında “köpek balıkları” bu yatırımcıları, insanların birbirinden aracı kurumlar olmadan borç aldıkları De-Fi sistemlerinde oldukça yaygın olan likidasyona (varlıklarının değerini sıfıra indirme) zorlayarak “likidasyon bonusu” elde ettikleri belirtiliyor.




Kaynak: internet haber

Bu haber 266 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI