gaziantep escort
Bugun...



Akşener ve Yavaş deprem bölgesinden gelen esnafı ziyaret etti

Akşener ve Yavaş deprem bölgesinden gelen esnafı ziyaret etti

facebook-paylas
Tarih: 26-03-2023 23:33

Akşener ve Yavaş deprem bölgesinden gelen esnafı ziyaret etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte ABB'nin Kahramanmaraşlı esnafa destek olmak için düzenlediği 'Kahramanmaraş Dayanışma Günleri' etkinliğini ziyaret etti.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, depremde zarar gören Kahramanmaraşlı esnafa destek olmak için ABB'nin düzenlediği Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen 'Kahramanmaraş Dayanışma Günleri' etkinliğine giderek esnafı ziyaret etti. Akşener ve Yavaş, tek tek standları gezdi. Esnaftan alışveriş yapan Akşener, kadın gazetecilere de bileklik hediye etti. Depremden zarar gören bölge esnafıyla bir araya gelen Akşener ve Yavaş, esnafla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
'BİZİ ÇOK İYİ MİSAFİR ETTİNİZ'
Bileklik, tespih, yöresel örtü, kolye, yüzük ve gıda ürünleri satın alan Akşener, alışverişi kendi emekli maaşıyla yaptığını belirtti. Depremden etkilenen esnaf ve onlara destek olmak için alışveriş yapmaya gelen Ankaralılar, Akşener ve Yavaş'a yoğun ilgi gösterdi. Kahramanmaraşlı depremzede esnafı 'Bizi çok iyi misafir ettiniz, minnettarız' sözlerine karşılık olarak Yavaş, 'Görevimiz' dedi. Yavaş, bu etkinliğin Ankara'dan sonra İstanbul ve İzmir'de yapılacağını da belirtti.
Akşener ve Yavaş, ziyaretin ardından Ankara Kent Konseyi'nin düzenlediği iftar programında, Ankaralı gençlerle bir araya geldi. İftar programında ezandan önce Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.




Kaynak: DHA

Bu haber 171 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI