gaziantep escort
Bugun...



Adana’da firarilere operasyonda 22 kişi yakalandı

Adana'da yaralama, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan, yargılama sürecinde kendilerine verilen para cezalarını ödemeyen ve cezaevinden firar ettikleri belirlenen 22 şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 07-05-2021 11:16:14 Tarih: 07-05-2021 11:12

Adana’da firarilere operasyonda 22 kişi yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, il genelinde çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunup teslim olmayan, cezaevinden firar eden ve yargılama sürecinde kendilerine verilen para cezalarını ödemeyen 98 kişiyi tespit etti. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla bu kişilere yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi. Belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapan ekipler, 22 kişiyi gözaltına aldı. Sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülen hükümlüler, işlemlerinin ardından önce adliyeye ardından da cezaevine gönderildi.

ADANA'DA CESITLI SUCLARDAN KESINLESMIS HAPIS CEZASI OLAN, CEZAEVI FIRARISI VE KESILEN PARA CEZALARINI ODEMEYEN KISILERE YONELIK OPERASYONDA 22 KISI YAKALANDI. FOTO: ANIL ATAR/ADANA, (DHA)




Kaynak: DHA

Bu haber 329 defa okunmuştur.


Etiketler : adana firari

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Türkiye Corona Salgınına Karşı Erken Önlemler Konusunda Başarılı oldumu


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI